Wikipedia
Fillimi Etiketat Wikipedia

Etiketa: Wikipedia

Hapat e parë në Wikipedia

Wikipedia është një prej resurseve më të mira në internet për informim nga fusha të ndryshme, dhe mundësia e saj e hapur për të...

Wikimedia ka lansuar uebfaqen për turizëm “Wikivoyage”

Fondacioni Wikimedia ka lansuar uebfaqen për turizëm, Wikivoyage. Pra, në një kohë kur Wikipedia ka mbushur 12 vite, Fondacioni Wikimedia njofton për udhëzuesin pa...