Windows 9
Fillimi Etiketat Windows 9

Etiketa: Windows 9

Microsoft Windows 9 prezantohet me 30 Shtator

Kemi dëgjuar shumë thashetheme për Microsoft-in i cili do të organizoi një ngjarje për shtyp për të prezantuar versionin e ardhshëm të sistemit operativ...

Windows 9 mund ta shohim nga fundi i muajit të ardhshëm

Microsoft sapo ka lansuar përditësimin e tyre të fundit të Windows 8.1, diçka që kompania është shprehur se do ta bëj shumë më shpesh,...

Windows 9 mund të vijë pa pagesë, por vetëm për përdorues...

Microsoft do të lëshoj përditësimin e dytë të Windows 8.1 për ketë vit, Windows 8.1 Update 2, i cili do të jetë në dispozicion pa pagesë për...

Biletat për konferencën Microsoft Build Developer shiten brenda 24 orëve

Biletat për konferencën Microsoft Build Developer 2014 dolën në shitje dje dhe kompania ka arritur t'i shes të gjitha brenda ditës së parë. Microsoft Build Developer 2014 zhvillohet...

Windows 9 do të publikohet në Prill 2015

Microsoft pritet të mban konferencën në Prill të këtij viti me ç’ rast kompania do të njoftojë për lançimin e sistemit Windows Phone 9. Përveç...