Windows Live Messenger
Fillimi Etiketat Windows Live Messenger

Etiketa: Windows Live Messenger

Microsoft mbyll Live Messenger-in me 15 Mars

Microsoft ka njoftuar edhe një herë se do ta ndalin së funksionuari shërbimin e tyre Windows Live Messenger më datën 15 mars 2013, përdoruesit e...

E plotësuar: Microsoft zëvendëson Windows Live Messenger me Skype

E plotësuar: Duke filluar nga sot, përdoruesit e Windows Live Messenger mund të lidhen dhe bisedojnë me kontaktet e tyre duke përdorur Skype. Ky...

Windows Live Messenger më në fund integrohet në Skype

Skype Beta tani përfshin shërbimin Microsoft Windows Live Messenger. Ishte vetëm çështje kohe për Microsoft që të integroj shërbimin e vet Live Messenger në Skype...