Windows Passport
Fillimi Etiketat Windows Passport

Etiketa: Windows Passport

Windows Hello dhe Windows Passport do të zëvendësojnë fjalëkalimet

Sistemi i ri operativ i Microsoft Windows 10 do të jetë sistemi i parë operativ Windows dhe platforma e parë që do të eliminojë...