Windows Phone 7.8
Fillimi Etiketat Windows Phone 7.8

Etiketa: Windows Phone 7.8

Vazhdon përditësimi i Windows Phone 7.8

Microsoft-i ka raportuar se përditësimi i Windows Phone 7.8 është kthyer në rrugën e duhur dhe është i gatshëm për të vazhduar më tutje....

Nokia Lumia 510 me Windows Phone 7.8

Në një prej lajmeve të postuara më heret në lidhje me prezantimin e smartphone-in e ri nga Nokia, Nokia Lumia 510, është bërë njoftimi se...

Versioni Demo i Windows Phone 7.8 në Nokia Lumia 900

Video e paraqitur më poshtë nuk tregon shumë për përditësimin e ri Windows Phone 7.8, thjesht është paraqitur vetëm një prej funksioneve të ardhshme...

Së shpejti, përditësimi Windows Phone 7.8

Microsoft së fundmi kishte lëshuar versionin e fundit të platformës se tyre Windows Phone 8, mirëpo pajisjet më të vjetra të cilat janë më...