Windows Phone 8
Fillimi Etiketat Windows Phone 8

Etiketa: Windows Phone 8

Facebook-u i ri për Windows Phone 8 më i shpejt

Aplikacioni i Facebook-ut për SO Android ka arritur tashmë në versionin 2.0, mirëpo si duket përdoruesit e Android-it dhe iOS-it nuk janë të vetmit...

Raportohen probleme me Windows Phone 8

Ende pa u bërë një muaj pas lansimit të Windows Phone 8 kanë filluar ankesa të shumta nga përdoruesit. Ata kanë raportuar se smartphone-t...

Së shpejti, përditësimi Windows Phone 7.8

Microsoft së fundmi kishte lëshuar versionin e fundit të platformës se tyre Windows Phone 8, mirëpo pajisjet më të vjetra të cilat janë më...

Angry Birds Space tani në dispozicion për WP8

Rovio Mobile ka lëshuar versionin e ri Angry Birds Space për platformën Microsoft Windows Phone 8, version ky që është prezantuar në mars të këtij viti për...

Windows Phone 8, me datën 29 Tetor

Microsoft si duket muajin Tetor do ta ketë një muaj më plotë organizime, do të filloj më Windows 8 dhe do të jetë një...

Nokia Lumia 920/820 publikon çmimet zyrtare për Europë

Në fillim te këtij muaji, Nokia në një konferencë shtypi të mbajtur në New York patë zbuluar Smartphone-et e tyre Lumia 920 dhe 820...

Skuadra Windows Phone 8

Na kanë mbetur edhe një muaj e gjysëm deri në lançimin e Windows 8 dhe pajisjeve të bazuara në të. Është koha që të...

Huawei partneri i fundit për Windows Phone 8

Kompania Kineze Huawei është vendosur të bëhet partneri i katërt dhe i fundit për Windows Phone 8, që do të lansoj pajisje te bazuara...

HTC Publikon: HTC Windows Phone 8S

Siç jeni njoftuar dje, në konferencën në New York HTC ka prezantuar 2 smartphone të bazuar në Windows Phone 8, HTC 8X dhe HTC...

Microsoft përfundon sistemin operativ Windows Phone 8

Javën e kaluar Microsoft  ka raportuar përpjekjen e tyre për të përfunduar Windows Phone 8, dhe duket se misioni i tyre tani më është...

Microsoft shpërblen punëtorët me pajisje të veta

Microsoft është me plot bujari. Ashtu siç ka vepruar edhe në vitin 2010, udhëheqësi i kompanisë së Microsoft-it Steve Ballmer në ngjarjen vjetore të...

Programi Windows Phone 8 SDK, tani më i hapur për zhvilluesit

Siç edhe pritej Microsoft dje ka hapur dyert për zhvilluesit që kanë qenë duke pritur me pa durim që t’ju qasen programit Windows Phone...