Windows Phone Store
Fillimi Etiketat Windows Phone Store

Etiketa: Windows Phone Store

Arrihen mbi 3 miliardë shkarkime të aplikacioneve Windows Phone

Microsoft ka njoftuar se aplikacionet e tyre Windows Phone tani kanë arritur mbi 3 miliardë shkarkime që nuk është keq, por prapë se prapë...

Vine për Windows Phone nga sot në dispozicion për shkarkim

Më herë kemi raportuar se Vine është duke zhvilluar aplikacionin e tyre për platformën Windows Phone, dhe ja sot ata kanë lansuar atë për pajisjet...

Google i kërkon Microsoft-it të heq aplikacionin YouTube nga Windows Phone

Google u ka dërguar një letër kompanisë Microsoft duke u kërkuar atyre që të tërheqin aplikacionin YouTube nga Windows Phone Store, ky lajm vjen...

WhatsApp nxjerr një përditësim të ri për Windows Phone

Nëse ju jeni një përdorues i platformës Windows Phone atëherë WhatsApp është aplikacioni juaj kryesor për chat, kur është fjala për të komunikuar me...

Dikush ndryshon logon, dikush emrin

Microsoft ka njoftuar se në dyqanin e tyre online Windows Phone Marketplace po bëhet disa ndryshime, dyqani online për aplikacione tani do të jetë i...