Windows Remote Desktop
Fillimi Etiketat Windows Remote Desktop

Etiketa: Windows Remote Desktop

Më në fund është lansuar aplikacioni Remote Desktop për Windows Phone

Microsoft, ka një kohë që ka zhvilluar dhe lansuar aplikacionin që ju mundëson të kyçeni në kompjuterin tuaj nga Windows për pajisjet mobile iOS...