Windows XP
Fillimi Etiketat Windows XP

Etiketa: Windows XP

Si të kaloni nga Windows XP në një version më të...

A ka qenë Windows Vista një sistem operativ aq i pa-përshtatshëm sa që ju ka frikësuar të përditësoni kompjuterin tuaj në një version më...

Përfundon mbështetja për Windows XP, Office 2003 dhe IE8

Të martën Microsoft lëshoi përditësimin e fundit për Windows XP dhe Office 2003 duke potencuar se me këtë përditësim përfundon edhe mbështetja e deritanishme...

Rreth 95 % e bankomateve në botë me Windows XP

Sipas një raporti të fundit, rreth 95 % e bankomateve (makinave për të holla) në të gjithë botën ende funksionojnë me sistemin operativ Microsoft...

39% e të gjithë PC-ve ende me Windows XP

Saktësisht një vit me herët Microsoft kishte deklaruar se do të përfundoj mbështetjen për sistemin operativ Windows XP, kurse tani u ka bërë thirrje...

Windows 8 Pro do të kushtojnë 200 $ nga muaji Shkurt

Në muajin korrik, lajmet ishin së çmimi për të përmirësuar (upgrade) Windows XP, Windows Vista, ose Windows 7 në sistemin e ri operativ Windows 8 Pro...

Dhuroni jetë të re, kompjuterit të vjetër

Imagjinoni në vijim një skenar realist: keni një kompjuter të vjetër që ju ka shërbyer me besnikëri për vite me rradhë, por me kohë...

Windows XP ende nr.1

Sistemi operativ 11-vjeçar i Microsoft-it, Windows XP ende është platforma më e njohur në botë, Windows 7 gjithashtu nuk është larg saj. Sipas të dhënave të...