Windows RT
Fillimi Etiketat Windows RT

Etiketa: Windows RT

Windows RT tablet nga Samsung në Tetor

Loja Windows 8 po bëhet gjithnjë e më interesante. Tashmë edhe një lojtar i madh pritet të lansoj tablet të bazuar në Windows RT...

Tableti Microsoft “Surface” (foto, video)

Gjatë javës së fundit kemi dëgjuar shumë që Microsoft po bëhet gati për të nxjerr ne treg tabletin e tyre, dhe ja tani zyrtarishtë ka...