WWDC
Fillimi Etiketat WWDC

Etiketa: WWDC

Ngjarja “WWDC 2014” shfaqet drejtpërdrejt

Apple javën e kaluar kishte njoftuar së konferenca e tyre për zhvillues WWDC 2014 do të jenë në dispozicion për pajisjet iOS, në ueb-faqen e...

Konfirmohet ngjarja drejtpërdrejt e Apple WWDC 2014

Kanë mbetur vetëm edhe disa ditë nga konferenca botërore e zhvilluesve të Apple-it, që pritet të mbahet në San Francisko. Konferenca në ditën e...

WWDC 2014: çfarë duhet të presim nga ky event?

Siç e dini, WWDC është një event i dedikuar zhvilluesve të Apple-it, kështu që përqendrohet më shumë në anën software se sa në prezantimin...

Apple WWDC 2014 nis me 2 Qershor!

Apple ka njoftuar sot për mbajtjen e konferencës së saj vjetore Worldwide Developers Conference (WWDC), ku ka caktuar të nis me 2 Qershor dhe si...

Apple iOS 7, detajet e plota

Apple ditën e djeshme gjatë ngjarjes WWDC 2013 ka prezantuar versionin e ri të platformës mobile, Apple iOS 7, i cili do të shfaqet gjatë vjeshtës...

Apple njofton për OS X Mavericks në WWDC 2013

Apple sot në ngjarjen WWDC 2013 ka njoftuar për sistemin operativ të ri Apple OS X Mavericks i cili sjellë një numër karakteristikash të...

Drejtpërdrejt: Apple WWDC 2013

Kanë mbetur vetëm edhe disa orë para së ngjarja WWDC 2013 të filloj zyrtarisht, ajo do të shfaqet sot drejtpërdrejt për pajisjet Apple nëpërmes...

Çfarë mund të presim nga Apple WWDC 2013

Shkurtesa e përdorur shpesh për Konferencën Botërore për Zhvillues nga Apple (WWDC- World Wide Developers Conference ) është një konferencë vjetore e mbajtur nga...

Apple iRadio do të lansohet në ngjarjen WWDC 2013

Është thënë se kompania Apple është duke punuar në një shërbim të ri për muzikë streaming, dhe me sa duket ky shërbim do të quhet iRadio. Shërbimi...

iOS 7 prezantohet në ngjarjen WWDC 2013, konfirmohet nga Tim Cook

Apple iOS 7 do të prezantohet në konferencën për zhvillues (WWDC 2013), e cila pritet të mbahet muajin e ardhshëm në San Fransisco, në ketë...