Xbox 360
Fillimi Etiketat Xbox 360

Etiketa: Xbox 360

Grand Theft Auto 5, data e lansimit ndoshta 24 Mars

Lajme për lojën Grand Theft Auto 5 nuk janë parë kohëve të fundit, megjithatë detaje të reja kanë dalë së paku për datën e...

70 milion Sony PlayStation 3, janë shitur për 6 vjet

Sony Computer Entertainment ka lëshuar një deklaratë për shtyp duke treguar se kanë kaluar shitjen e 70 milion pajisjeve PlayStation 3, që nga lansimi...

Loja F1/2012 e planifikuar për treg më 21 shtator

Codemasters kanë konfirmuar se loja e njohur Formula1 2012 do të dalë ne treg më datën 21 shtator për PS3, Xbox 360 dhe PC. Ky...