xBox Live
Fillimi Etiketat XBox Live

Etiketa: xBox Live

Riemërohet dyqani online Microsoft Xbox Live Marketplace

Sot Microsoft ka njoftuar se ka riemëruar dyqanin e tyre online për lojëra Xbox Live Marketplace në Xbox Games Store, kjo si parapërgatitje e...

Xbox Live ofron lirime në disa lojëra që mund të shkarkohen...

Duke filluar nga sot, 26 Mars, Xbox Live ka nxjerrur në lirim disa lojëra që mund të shkarkohen online. Të dy abonuesit, pagues dhe ata...