Xbox Music Pass
Fillimi Etiketat Xbox Music Pass

Etiketa: Xbox Music Pass

Microsoft shuan shërbimin Zune Marketplace

Nëse nuk keni dëgjuar, Zune është në rrugën e shuarjes. Microsoft ka vendosur për të kaluar të gjitha në Xbox dhe pritet të heq...