Xbox On
Fillimi Etiketat Xbox On

Etiketa: Xbox On

Punonjësit në Microsoft mund të marrin Xbox One të bardhë

Nëse punoni për një kompani gjigante sikurse ajo e Microsoft-it, atëherë mund të keni fat si dhe përparësi ndaj të tjerëve, sepse kompania mendon...