Xobni
Fillimi Etiketat Xobni

Etiketa: Xobni

Yahoo blen edhe një kompani tjetër, Xobni-n

Kompania Yahoo këto ditë është në mode për blerje. Ata sapo blenë Qwiki-n, një shërbim që u mundëson përdoruesve të bëjnë video montazh, dhe...