Yammer
Fillimi Etiketat Yammer

Etiketa: Yammer

Microsoft në plan të ridizajnoj logot për Bing, Skype, Yammer dhe...

Microsoft kanë zbuluar planet e saj për rinovimin e shërbimeve Bing, Skype, Yammer dhe Xbox gjatë një ngjarje ditore për dizajner “Design Day 2013”...

Microsoft përfundon përvetësimin e Yammer

Në fund të Qershorit Microsoft bëri të ditur se do të blejë Yammer(rrjetin social të orientuar për biznese) për 1.2 miliard dollar para të gatshme. Tani Microsoft...