SHPËRNDAJE

Three platformaRrjeti i telefonisë mobile Three nga Anglia është i pari që ka bërë një ndryshim mjaft të nevojshëm për klientët e tyre, me moton “ndjehu si në shtëpi” iniciativë kjo që pas marrëveshjes disa muaj me parë nga EU, ishte që tu mundësohet përdorimi i platformave mobile pa asnjë tarifë shtesë.

Vendet të përfshira nga kjo platformë janë Australia, Austria, Danimarka, Hong Kong-u, Irlanda, Italia dhe Suedia. Më ketë ndryshim mund të bëhen thirrje, qasen internetit, si dhe shkruajnë mesazhe ngjashëm si prej shtetit që vijnë.

Përdoruesit aktual të kësaj platforme nuk duhet të bëjnë asgjë për këtë punë, ky ndryshim do të funksionojë automatikisht nga momenti që ndërrojnë shtetin. |ameble|

SHPËRNDAJE