SHPËRNDAJE

A e humbni telekomandën shpesh? A ju bie ta kërkoni atë nëpër tërë dhomën për ta gjetur, dhe në fund është nën jastëkun tuaj? Problemeve tuaja mund t’u vie fundi. Telekomanda nuk do të jetë më nën jastëkun tuaj, por brenda tij. Brenda këtij jastëku të butë  është një telekomandë universale që punon me dy bateri AAA e që mund të programohet për të kontrolluar një shumëllojshmëri të pajisjeve AV. |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE