SHPËRNDAJE

Vazhdimi i lojës me lëvizje të papritura blockbuster e njohur si Temple Run është lansuar sot fillimisht në Zelandën e Re dhe do të vazhdoj kështu tregun edhe për vendet tjera. Kjo lojë është lansuar pa pagesë, siç ishte edhe versioni i parë.

Për momentin nuk ka asnjë informatë të versionit të ri Temple Run 2 për platformën Android, nga zhvilluesit e këtij aplikacioni flitet se versioni për Android do të vijë javën e ardhshme!

Demonstrimi i videos për këtë lojë është publikuar sot më herët nga grupi Imangi Studios, i cili ka zhvilluar lojën. Video me poshtë tregon pamje shumë më të ndryshme për lojën, duke përfshirë shumat masive të kurtheve, mënyra për t’ju shmangur vdekjeve si dhe shumë opsione tjera.

[youtube id=”Vu3paDJJLEw” width=”600″ height=”350″]

Megjithatë versioni original i Temple Run është ende në dispozicion për iOS dhe Android, ai ka versione të veçanta për smartphone dhe tableta sipas madhësisë se pajisjes. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE