SHPËRNDAJE

Kryeshefi i tanishëm i Apple-it Tim Cook për përvjetorin e dytë të vdekjes së Steve Jobs-it u ka dërguar një letër punonjësve të Apple të premten.Kjo letër së pari eshte publikuar nga 9to5Mac.

Në të, Cook u ka kërkuar punonjësve për të reflektuar atë që Steve Jobs u ka ofruar botës dhe ta llogarisin atë si një “njeri mahnitës”.

Steve jobs

Letra me poshtë (në anglishtë) është ajo qe ka shkruar Cook për punonjësit e tyre:

Team – 

Tomorrow marks the second anniversary of Steve’s death. I hope everyone will reflect on what he meant to all of us and to the world. Steve was an amazing human being and left the world a better place.I think of him often and find enormous strength in memories of his friendship, vision and leadership. He left behind a company that only he could have built and his spirit will forever be the foundation of Apple. We will continue to honor his memory by dedicating ourselves to the work he loved so much. There is no higher tribute to his memory. I know that he would be proud of all of you. 

Best, 
Tim 

Steve Jobs vdiq më 5 tetor 2011 , pas një lufte të gjatë me kancer në pankreas. |ameble|

SHPËRNDAJE