SHPËRNDAJE

Tommy Hilfiger është një markë e njohur për sa i përket rrobave, por kësaj radhe ata po përpiqen të bëjnë bashkë modën dhe teknologjinë. Kompania kohët e fundit është bashkuar me prodhuesin e paneleve solare Pvilion dhe kanë lansuar një xhaketë. Xhaketa është e prodhuar për të dy gjinitë, një model për meshkuj dhe një për femra. Xhaketat vijnë me panele solare të instaluara përbrenda, ku përdoruesve u mundësohet të mbushin pajisjet mobile të tyre më bateri.

Tommy Helfinger Jacket (1)

Nga pjesa e përparme (foto lart) xhaketa duket krejt normale dhe me dizajn sport. Megjithatë sapo të shikoni mbrapa (shih foton më poshtë), panelet solare dallohen shumë mirë.

Tommy Helfinger Jacket (2)

Brenda kësaj xhaketë është e futur një bateri e cila është e lidhur me panelet solare dhe kur mbushet plotësisht, ajo u mundëson përdoruesve ta mbushin pajisjen e tyre shembull. 1.500mAh deri në katër herë. Megjithatë, ata nuk e kanë përmendur se sa kohë do të marrë të mbushet bateria përbrenda xhaketës nëpërmes paneleve!

Xhaketa duke filluar nga madhësitë e vogla për femijë kushton nga 599$ dhe gjithashtu duhet theksuar se për momentin janë modele të limituara, kështu që nëse dëshironi të keni një të tillë mund ta porosisni nëpërmjet ueb-faqes së Tommy Hilfiger-it. /ameble

SHPËRNDAJE