SHPËRNDAJE

Tani që jemi në fund të vitit është koha për tu kthyer mbrapa dhe për të parë se çfarë kemi pasur ketë vit nga teknologjia mobile. Smartphone-t Android kanë bërë një rrugë të gjatë, gjatë këtij viti. Për të gjitha modelet e smartphone-ve që kemi parë, është koha t’i prezantojmë Top 5 smartphone-t Android më të mirë, që aktualisht janë në dispozicion.

  1. Samsung Galaxy Note 4,
  2. LG G3,
  3. Motorola Nexus 6,
  4. Sony Experia Z3,
  5. Oppo Find 7.

Këta janë më të mirët. Shumica e smartphone-ve Android që janë lansuar këtë vit janë të mëdhenj (në formën e phablet-it), por ne kemi zgjedhur Top 5-shën, duke krahasuar të gjitha karakteristikat nga procesori e deri të madhësia e ekranit. Kjo radhitje është bërë në mënyrë të veçantë dhe të kujdesshme, çdo smartphone këtu është fitues dhe posedon vendin e parë, mirëpo janë të vogla dallimet në mes tyre.

Sidoqoftë, kjo çfarë kemi paraqitur në videon e më sipërme sadopak do të jetë një ndihmë nëse keni ndërmend të bëni dhuratë për festat e fundvitit. /ameble

SHPËRNDAJE