SHPËRNDAJE

Në vijim kemi paraqitur një përzgjedhje të top 6 laptopa-ve që janë në treg me performancë dhe çmim me të mirë.

HP Envy Spectre XT 

 • Procesorë 1.7 GHz Intel Core i5-3317U
 • RAM 4GB, 1600Hz DDR3
 • Hard Disk 128GB SSD
 • VGA  Intel HD 4000
 • 13 inç
 • Çmimi 999 $

 

 

Acer Aspire S 7 

 • Procesorë 1.9GHz Intel Core i7-3517U
 • RAM 4GB, 1,600Hz DDR3
 • Hard Disk 256GB SSD
 • VGA Intel HD 4000
 • 13 inç
 • Çmimi 1,649 $

 

 

MacBook Air 

 • Procesorë 1.8GHz Intel Core i5 ULV (third-gen)
 • RAM 4GB, 1,600Hz DDR3
 • Hard Disk 128 GB SSD
 • VGA Intel HD 4000
 • 13.3 inç
 • Çmimi 1,199 $

 

 

MacBook Pro with Retina Display 

 • Procesorë 2.3GHz Intel Core i7-3610QM
 • RAM 8GB, 1,600Hz DDR3
 • Hard Disk 256GB SSD
 • VGA NVIDIA GeForce GT 650M / Intel HD 4000
 • 15.4 inç
 • Çmimi 2.199 $

 

 

Dell Inspiron 14z 

 • Procesorë 1.7GHz Intel Core i5-3317U
 • RAM 8GB, 1,333Hz DDR3
 • Hard Disk 500GB 5,400rpm / 32GB SSD
 • VGA AMD 7570M / Intel HD 4000
 • 14.4 inç
 • Çmimi 899 $

 

 

Acer Timeline U M5-481TG  

 • Procesorë 1.7GHz Intel Core i5-3317U
 • RAM 4GB, 1,333Hz DDR3
 • Hard Disk 500GB, 5,400rpm + 20GB SSD hibrid
 • VGA Nvidia GeForce GT 640M LE (1GB) / Intel HD 4000
 • 14 inç
 • Çmimi 779 $ |ameble| 

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE