SHPËRNDAJE

Të hënën Toshiba lancoi në treg një Canvio Slim hard disk të jashtëm 500 GB, me çmim prej $ 114,99. Ky disk është super i hollë, vetëm 9mm i trashë dhe peshon 150g. Ai gjithashtu vjen i mbushur me një ndërfaqe USB 3.0, duke i lejuar përdoruesit mundësin e transferimit të të dhënave me shpejtësi deri në 5 GB / s. Me Toshiba Canvio Slim Hard Disk është i bashkangjitur edhe një softuer për backup që skanon sistemin e përdoruesit dhe rekomandon sigurinë dhe mirëmbajtjen e shënimeve. Ky hard disk i jashtëm ka një shpejtësi rrotulluese prej 5400 RPM, një mesatare që kërkon kohë prej 12 ms, dhe përmban një tampon prej 8 MB cache memorie. Hard disku është i formatizuar në NTFS i dedikuar pra për Windows, por ai vjen po ashtu me një driver nëpërmjet të cilit mund të përdoret edhe në një Mac. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE