SHPËRNDAJE

Sipas “The Verge” thuhet se HTC ka vendosur tashmë plane për platformën e sistemit operativ Windows Phone 8.  Janë tri pajisje që do të vijnë këtë vit nga HTC me sistemin operativ Windows Phone 8. Së pari pajisja RIO do të jetë pajisje më një çmim të ulët me ekran 4-inch WVGA, kamerën 5 megapixel me video incizues 720p, 14.4 Mbps HSPA, 512MB RAM memorie dhe procesorin Qualcomm MSM8227.

Ndërsa “Accord” do të jetë në një mesatare dhe do të ketë ekranin 4.3 inch, 720p super LCD 2, kamera 8 megapixel me video incizues 1080p, 1GB RAM memorie, procesorin dual-core, 42Mbps HSPA+, dhe përkrah NFC-n.

Dhe i treti “Zenith”, është thënë që do të jetë me kualitet të lartë Ekran 4.7-inch, 720p super LCD 2 me një kamera 8 megapixel, një procesorë quad-core Qualcom Snapdragon dhe 42Mbps HSPA+.

Për këto pajisje thuhet qe do te dalin ne treg ketë vit, Accord dhe Rio vijnë në tetor kurse  Zenith diku ne fund te vitit.  Sipas popullaritetit qe kanë bërë me modelin HTC Titan me Windows phoneOS, nuk mund të themi qe më këto pajisje nuk do te kenë sukses, te përmendim se HTC gjithashtu do t’ketë një mbështetje të madhe nga Windows phone. |theverge.com| |gsmarena.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE