SHPËRNDAJE

Që një kohë të gjatë Twitter ka qenë duke testuar shërbimin për përkthime Bing të Microsoft-it, funksion ky që gjithashtu ka qenë në dispozicion për disa përdorues të caktuar gjatë testimit.

Tani rrjeti social Twitter ka njoftuar se Translation Bing është integruar në Twitter dhe cicërimat (tweets) që nuk i përkasin gjuhës tuaj amtare automatikisht do të përkthehet.

SHPËRNDAJE