SHPËRNDAJE

Twitter ka ndryshuar llogon e tyre qe ka në formën e zogut. Për llogon e re ata thonë se nga tani e tutje “ky zog do të jetë simbol universal i njohur për Twitter. Nuk ka më nevojë për tekst ne llogo, ose një shkronjë “t” të vogël për të përfaqësuar Twitter “.  Twitter në mënyrë të qartë do të jetë i njohur për të gjithë si një markë me një zog më ngjyrë të kaltër dhe shumë e thjeshtë.

logo opcionet

Ky zog është dizajnuar thjesht nga mbivendosja e tre rrathëve – ne mënyrën se si rrjetet, interesat dhe idetë tuaja lidhën dhe ndërpriten me kolegët dhe miqtë. |Twitter| |ameble|

[youtube id=”Fh20pdCrCAU” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE