SHPËRNDAJE

Twitter më në fund ka sjellë një funksion të ri që shumica prej nesh ka kohë që e kemi pritur, pra mesazhet e drejtpërdrejta në grupe. Sistemi privat i mesazheve të këtij rrjeti social deri me tani ka qenë ngjashëm si me email-a.

Twitter group

Në momentin kur ta pranoni përditësimin e ri, ju do të keni mundësi më të shpejt dhe më të lehtë të filloni bisedën në grupe nëpërmes Twitter-it, duke futur deri në 20 njerëz në një bisedë private. Sigurisht që në ketë mënyrë ju e përdorni Facebook-un, apo WhatsApp-in, mirëpo mund të keni miq që përdorin Twitter-in dhe jo ato dy tjera. /ameble

SHPËRNDAJE