SHPËRNDAJE

Twitter ka njoftuar për arritjen e tyre të fundit, rrjeti social shumë i njohur tanimë ka më shumë se 200 milion përdorues aktiv në muaj, dhe ky lajm u dha nëpërmjet Twitter-it:

Tani janë më shumë se 200 milion përdorues aktiv në muaj qe ekzistojnë. Ju jeni pulsi i planetit. Jemi mirënjohës për mbështetjen tuaj të vazhdueshme!

Twitter në total ka rreth 500 milionë përdorues, kështu që 200 milion të atyre janë aktiv në baza mujore, kjo nuk është aspak keq. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE