SHPËRNDAJE

Google ka njoftuar së shërbimi Google Flight Search (kërkim për vija ajrore) nga dita e sotme ka filluar së funksionuari drejtpërdrejt (online) për Evropë, dhe momentalisht është në dispozicion për vendet si Franca, Italia, Holanda, Spanja dhe Britania e Madhe.

Google Flight Search u mundëson përdoruesve për të gjetur fluturime për dhe nga vende të shumta në mbarë botën, me çmime dhe gjuhë të përshtatur për vendet të cilat përdoruesit gjenden.

Google Flight Search u mundëson të kërkoni çmime të lira për një destinacion të caktuar dhe gjithashtu krahason çmimet drejtpërdrejt nepërmes agjensive. Për të vizituar uebfaqen e re Google Flight Search thjesht vendosni fjalën “flight” sipas vendeve të faqes Google si në shembujt e më poshtëm: |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE