SHPËRNDAJE

Vic Gundotra, zëvendës-shef i lartë i Google-it dhe njeriu i parë mbrapa rrjetit social Google+, ka njoftuar se do të lë kompaninë Google. Gundotra ka punuar për 8 vjet në ketë kompani.

Senior Vice President of Engineering at Google Vic Gundotra speaks about updates to Google Plus during a Google event in San Francisco, California, October 29, 2013.   REUTERS/Beck Diefenbach (UNITED STATES - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY)

Nga nisja e konferencës vjetore për zhvillues Google I/O, pastaj përgjegjësitë për të gjitha aplikacionet mobile, krijimi i Google+, të gjitha këto nuk do t’kishin ndodhur pa inkurajimin dhe mbështetjen e Larry Page,” ka thënë Gundotra në një postim të tij në Google+. Ai pasi ka lavdëruar të arriturat e këtij shërbimi ku ka shërbyer, si dhe pas shumë lëvdatave për të ardhmen e disa shërbimeve të Google-it, nuk ka ofruar asnjë aluzion se ku është plani i tij i ardhshëm pas largimit të nga Google. /ameble

SHPËRNDAJE