SHPËRNDAJE

Një ditë pas lasnimit të aplikacionit Vine nga Twitter, Facebook reagon në mënyrë të shpejt duke bllokuar shërbimet e aplikacionit në rrjetin e tij social.

Aplikacioni kishte mundësuar që përdoruesit të kërkojnë miqtë në Twitter dhe Facebook, për ti futur ata në aplikacion që mundëson shpërndarjen e video incizime, por nga tani, një gjë e tillë nuk është e mundur sepse mesazhi që shfaqet nga Facebook, për aplikacionin Vine nga Twitter, është “Vine is not authorized to make this Facebook request.”.

Pra, vazhdon lufta në mes të dy gjigantëve  në bllokimin e shërbimeve. A është një gjë e tillë në interes të përdoruesve, do të jetë e qartë në të ardhme të afërt.  |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE