SHPËRNDAJE

Apple Watch është thënë ta mbajë baterinë rreth 18 orë, gjithashtu edhe orët e tjera kanë jetë të ngjashëm të baterisë. Tani një kompani krejt tjetër pritet të lansoj një orë të mençur për të cilën thuhet së jetën e baterisë pritet ta ketë 30 ditë, pra ai është Vector Smartwatch.

Vector Smartwatch

Vector Smartwatch përveç që do të ketë jetë të baterisë deri në 30 ditë, pajisja pritet të funksionoj me smartphone Android, iOS dhe Windows-Phone.

Sipas tyre do të jenë tri versione të ndryshme të Vector Smartwatch, kurse çmimet për këta smartwatch të ri do të fillojnë nga 199$. Më shumë detaje në lidhje me këto ora, mund të gjeni këtu. /ameble

SHPËRNDAJE