SHPËRNDAJE

Verizon sapo ka lajmëruar se do të prezantoj modele të reja të smartphone-ve Motorola Droid. Më datë 27 Tetor kompania do të organizoj një ngjarje në qytetin e Nju Jork-ut në ora 10:30.

Verizon MOtorola Droid Event

Sipas ftesës, si duket do të ketë me shumë së një smartphone, të cilët edhe jemi duke i pritur, por nuk janë dhënë më shumë detaje. Pra, se çfarë mund të presim? Sipas thashethemeve të deritashme ne mendojmë që së paku do të shohim Droid Turbo 2 dhe Droid Maxx 2.

Për më shumë mbetet të shihet në datën e prezantimit. /ameble

SHPËRNDAJE