SHPËRNDAJE

iPhone iOSSipas thashethemeve Apple pritet të zbuloj versionin e ardhshëm të platformës mobile iOS 7 në konferencën për zhvillues të tyre që mbahet në Qershor. Në një raport të kohëve të fundit, thuhet se versioni i ardhshëm iOS 7 nga Apple do të ketë një dizajn të ri në krahasim me versionet e kaluara.

Dizajni i ri për iOS 7 është thënë të jetë ndryshe nga pamja dhe operimi dhe ndërfaqja do të ketë një vështrim më të thjeshtë, ky projekt është duke u mbikëqyr nga Jony Ive, dizajner dhe zëvendës president i lartë në kompaninë Apple.

Do të duket shumë interesante për të parë se çfarë do të ketë version të ardhshëm iOS 7, sepse ka mbetur i pandryshuar në aspektin e pamjes së përgjithshme prej që u prezantua në vitin 2007, janë bërë vetëm disa përditësime të vogla sipas nevojave. |ameble| 

SHPËRNDAJE