SHPËRNDAJE

Video e paraqitur më poshtë nuk tregon shumë për përditësimin e ri Windows Phone 7.8, thjesht është paraqitur vetëm një prej funksioneve të ardhshme të sistemit 7.8 i cili nuk mund të realizohet me sistemin aktual 7.5 . Version demo është ende në fazën testuese dhe mund të ndryshoj me versionin final që pritet të shfaqet në fillim të 2013 siç është paralajmëruar më herët.

Për kureshtaret si dhe për shfrytëzuesit që tani më kanë smartphone me sistemin operativ Windows Phone 7.5 i njohur si Mango, se si do të dukej përafërsisht përditësimi i ri, mund të shikoni në videon e më poshtme.  |ameble|

[youtube id=”ChEUt5vfuyk” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE