SHPËRNDAJE

Nëse nuk ju pritet për të marrë versionin e ri të shfletuesit Firefox 19 deri nga lansimi i tij që bëhet nesër, mund ta shkarkoni atë nga tani nëpërmes portalit FTP të Mozilla-s.

Shkarkimi i Firefox-it mund të behët këtu dhe është në dispozicion për sistemet operative Windows, Linux dhe Mac OS X dhe përfshin një numër të përmirësimeve të reja në krahasim me versionin e mëparshëm. Mozilla nesër do ti publikojë zyrtarisht ndryshmet e bëra për shfletuesin që ka qenë në zhvillim që një kohë. Për ata që nuk ndihen të sigurt mund të presin deri nesër nga lansimi zyrtar. |ameble| [divider top=”0″]