SHPËRNDAJE

HTC Droid Incredible 4G LTE do të jetë në dispozicion prej nesër (5 korrik) për 150$  më një kontratë 2 vjeçare nëpërmes kompanisë Verizon Wireless në Amerikë.

HTC Droid Incredible 4G LTE i ri (emri i tij përfshinë 23 shkronja) është vetem një version tjetër në vazhdim, i versioneve të më hershme Incredible dhe Incredible2.

Ky version përfshijnë 4inch touchscreen me rezolutë 960×540, ekranin super LCD qHD, 1.2GHz dual-core Qualcomm Snapdragon CPU, 1GB RAM, dhe aparat 8 megapixel dhe kamerë përpara, gjithashtu përkrah deri 32GB microSD. Perderisa është HTC smartphone, kuptohet qe do të vij me Android 4.0 (Ice Screm Sandwich). Telefoni gjithashtu përmban teknologjinë e zërimit Beats. |verizonwireless.com| [youtube id=”2yGlx1cgQkw” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE