SHPËRNDAJE

LG WebOSLG ka njoftuar se do të prezantoj platformën e tyre për televizione webOS TV 2.0 në ngjarjen CES 2015 të muajit Janar. Sipas LG-së softueri i ri është dizajnuar për të përmirësuar karakteristikat kryesore të webOS-it në pajisjet e tyre ekzistuese.

LG WebOS 2.0 do të vijë me një serë veçorish të reja, dhe kompania ka njoftuar se ka shitur në total prej 8 milionë pajisje me webOS të aktivizuar. Më shumë detaje rreth kësaj do të kemi në muajin Janar kur do të dal ky softuer zyrtarisht. /ameble

SHPËRNDAJE