SHPËRNDAJE

Nganjëherë është mirë që të prisni pak para se të shkarkoni versionet e reja të shfletuesve, aplikacioneve, programeve, etj, përderisa ai version është testuar dhe sugjeruar për përdorimin i tij.

Në një post zyrtar të sigurisë nga Mozilla është zbuluar një “krisje serioze të sigurisë” në versionin e fundit të Firefox-it, meqë është ndaluar shkarkimi i tij tek përdoruesit. Kompania ka lëshuar tashmë një version për Android si dhe një shfletues Firefox i cili është përkohësisht i degraduar në versionin e mëparshëm. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE