SHPËRNDAJE

Skype ka lëshuar aplikacionin e tyre të famshëm në një version të ri për iPhone dhe iPad i cili vjen me një numër të madh të rregulluar të problemeve të paraqitura në versionet e më hershme.

Versioni i fundit Skype do të mbështesë iPad, iPad 2, iPad 3, iPad 4 dhe mini iPad, ndërsa tek smartphone-et do të mbështesë iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S dhe iPhone 5, si dhe iPod 2, iPod 3 dhe iPod 4.

Ne rekomandojmë, që të gjithë të bëjnë përditësimin e Skype sapo të lëshuar për iPhone dhe iPad nga Apple App Store. Ne jemi gjithmonë të interesuar në dëgjimin dhe reagimet tuaja, kështu që ju lutemi raportoni çfarëdo lloj problemi, thuhet në rrjetin Skype.

Versionin Skype 4.5 për iPhone mund ë shkarkoni duke klikuar mbi “Shkarko Skype 4.5 për iPhone”, ndërsa për iPad duke klikuar mbi “Shkarko Skype 4.5 për iPad”. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE