SHPËRNDAJE

Kemi njoftuar se më daten 26 tetor Microsoft do të fillojë me sistemin e ri operativ Windows 8, por ne të njejtën kohë ka vendos qe ti ndërroj dizajnin edhe aplikacioneve qe janë te përfshira ne të, e një nder këto është edhe Skype.

Pikërisht sot janë shfaqur disa pamje se si do te duket Skype në Windows 8, ky version i ri nga Skype-i i cili është projektuar për Microsoft Modern UI, së pari u shfaq në Twitter dhe u publikua nga përdoruesi i Twitter-it AdamUCF.

Gjithashtu nga Neowin janë shfaqur disa foto se si do te duket(shih fotot me poshtë). Thuhet se ky version është ende në gjendje testuese, dhe se nuk është versioni përfundimtar. Për me shumë detaje mbetet te shihet me vonë. |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE