SHPËRNDAJE

VLC 2.1Për ata që përdorin softuerin VLC, kompania VideoLAN tani kanë lëshuar një version të ri të softuerit që i luan videot për të dy pajisjet Mac dhe PC, versioni i fundit është VLC 2.1 dhe vjen me një varg veçorish të reja bashkë me përkrahjen e videove të kualitetit 4K.

Me një bërthamë të re të zërimit, kodim dhe dekodim të harduerit, portën për platformat mobile ky version përkrah edhe shumë formate tjera. VideoLAN nga versioni i kaluar ka përmirësuar rreth një mijë gabime.

Për me shumë detaje rreth këtij përditësimi mund të gjeni tek uebfaqja e tyre VideoLAN. |ameble|

SHPËRNDAJE