SHPËRNDAJE

Pas publikimit zyrtar për sistemin e ri operativ Windows 8, Microsoft tani ka filluar një kampanjë interesante për marketing me temën “Bota është gati” për Windows 8. Realisht ky video është shfaqur në ceremoninë e prezantimit, dhe me te, në këtë fazë të lansimit të Windows 8, Microsoft është duke lobuar në tërë boten me qëllim të ofrimit sa më të madh me klientët e tyre për t’iu treguar se edhe ata janë të gatshëm për Windows 8.

Video “Bota është gati për Windows 8” mund të shikoni në videon e më poshtëm. |ameble|

[youtube id=”PRrQM0_9lM0″ width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE