SHPËRNDAJE

Më konfirmimet që vijnë nga ajo se Samsung muajin e ardhshëm pritet të prezantoj pajisjen Smartwatch Galaxy Gear në një konferencë tashmë të planifikuar për shtyp në Berlin, për dikë duket sikur është shumë larg.

Kompania për marketing digjital T3 ka publikuar një video, duke imagjinuar se si mund të duket dhe si funksionon pajisje Galaxy Gear, edhe pse video pak a shumë i kalon ata kufijtë e thashethemeve, por prapë së prapë diçka e ngjashëm pritet nga Samsung.

Dizajni koncept tregon një Smartwatch me ngjyrë të zezë me shkëlqim dhe ekran të zgjatur. Kjo pajisje koncept e dizajnuar nga T3 shfaqet me versionin Android Jelly Bean dhe është shfaqur me aplikacionet e saja të vet specializuara duke përfshirë, SMS me tekst, email, fitnes dhe aplikacionin e hartave. Pajisja thuhet të vij me ekran LCD 3.5 inç, rezistent ndaj ujit, NFC, GPS, Bluetooth 3.0, S Voice, S Health, mbushësin microUSB si dhe baterinë e qëndrueshme 4 ditë.

[youtube id=”JBzvDjAD-6Y” width=”600″ height=”350″]

Ne mezi s’po presim datën 4 Shtator, kur kompania Samsung pritet të prezantoj Galaxy Note 3 dhe Smartwatch Galaxy Gear, të gjitha do ti shfaqim drejtpërdrejt. |ameble|