SHPËRNDAJE

Konferencën për shtyp nga Samsung-ut për CES 2013 në Las Vegas mund ta shihni nëpërmes një video online qe ka publikuar vetë kompania Samsung për të gjithë shikuesit.

Para hapjes së CES 2013 Samsung ka njoftuar për Samsung Evolution Kit 2013 e cila u mundëson pronarëve të televizioneve Samsung Smart 2012 të bëjnë përditësimin e HDTV-ve me karakteristika të reja dhe përmirësime.

Më pastaj thuhet:
“Zbuloni një botë të mundësive me risit e fundit nga teknologjia dhe produktet e Samsung-ut, duke përfshirë 8 seri të TV-ve LED, S rekomandimi me integrim të zërit, një qendër e re Smart Hub, Evolution Kit, 55 inç OLED TV, 85 inç UHD TV, Seria 7 Chronos, Seria 7 Ultra, Seria 7 monitor me prekje, kamera NX300, Smart kamera 2.0, si dhe shumë tjera.” |ameble|

[youtube id=”GzwdTApf2U8″ width=”600″ height=”350″]  [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE