SHPËRNDAJE

Një video interesante e cila shkurtimisht përshkruan zhvillimin e Tokës, natyrës dhe njerëzimit brenda 1 minuti, ka marr miliona klikime në youtube.com.

E vlen të shikohet.|ameble|

[youtube id=”ZSt9tm3RoUU” width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE