SHPËRNDAJE

[youtube id=”-CKRgDiCcuo#!” width=”600″ height=”350″]

Pajisjet me “Chrome”

Pajisjet Chrome janë një llojë i ri i kompjuterëve me qëllimin e vetëm për t’ju mundësuar njerëzve të kenë qasje më të shpejt në ueb (internet). Nëse jeni prej atyre që bëni gjithçka “online”, atëherë Chrome është sistemi që ju duhet, dhe ju mundëson të shijoni më mirë bukurinë e ueb-it.

Çfarë e bënë sistemin Chrome të ndryshëm?

Disa gjëra që duhet ti kemi parasysh, nëse konsideroni se a është pajisja Chrome e duhur për ju:

E tërë puna juaj është e bazuar tek shfletuesi i Internetit. Dërgo E-mail, rregullo fotot, krijo dokumente, ju mund ti bëni të gjitha këto gjëra përmes këtij shfletuesi, duke ju falënderuar mijëra aplikacioneve që janë pjesë e këtij shfletuesi. Instalimi i këtyre aplikacioneve nuk është aspak i vështirë.

Të gjitha të dhënat e juaja ruhen në ueb

Gjithçka: aplikacionet, dokumentet, fotografitë dhe të gjitha të dhënat e juaja ruhen në ueb, në mënyrë që ju të keni qasje në to nga ku do dhe kur do.

Kompjuteri i bazuar në sistemin operativ Chrome nuk ka nevojë për fuqi të madhe të procesorit, sepse ai është shumë i shpejtë. Startimi i shpejtë pas ndezjes, procesimi i shpejtë i të dhënave, janë disa nga ato që e karakterizojnë sistemin operativ Chrome.

Acer Chromebook C710

Të kemi një kompjuter laptop me sistem operativ Chrome është një koncept i ri për ne, ky sistem është i ri dhe është duke tentuar që të shtrijë shërbimet e tij në mbarë botën. Prandaj sot për ju prezantojmë për herë të parë një video praktike të laptop-it të bazuar në Chrome, Acer C710.

Disa nga karakteristika kryesore të Acer Chromebook C710:

 • Sistemi Operativ: Google Chrome
 • Përmasat: 11.6
 • Pesha: 1.45kg
 • Ekrani: Intel HD, 1366×768, 128MB
 • Bateria: 6 shtresore
 • Procesori: 1.1 GHz Dual-core Intel Celeron Processor 847
 • RAM: 2GB
 • Hapësira e brendshme e diskut: 320GB, 5,400rpm
 • Kamera: VGA të perparme
 • Rrjeti: Wi-Fi 802.11a/b/g/n dhe LAN
 • Portet: HDMI; USB 2.0; VGA , Card Reader |ameble|
SHPËRNDAJE