SHPËRNDAJE

Javën që shkoj kemi paraqitur vlerësimin e plotë të tabletit-PC Acer Iconia W700, kurse tani ju paraqesim ketë pajisje në praktikë, se si funksionon si dhe përshtypjet e kësaj pajisje shikoni videon e më poshtme.

[youtube id=”l6Y4zj-qcuA” width=”600″ height=”350″]

Këtë pajisje mund ta gjeni në: Laptop shop

SHPËRNDAJE